Η καλύτερη δημοκρατία είναι εκείνη, όπου στους κακούς δεν επιτρέπεται να παίρνουν την εξουσία και στους καλούς δεν επιτρέπεται ν΄ αρνούνται τη διακυβέρνηση του τόπου τους. Πιττακός ο Μυτιληναίος, 650-570 π.Χ. Ένας από τους 7 σοφούς της Αρχ. Ελλάδας

LaLiga: Αναβλήθηκαν τα ματς Γρανάδα-Βαλένθια και Λεβάντε-Ανδόρα (ps)

23 Φεβρουαρίου, 2024

 Αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για αύριο (24/2) αγώνας ανάμεσα στη Γρανάδα και τη Βαλένθια, μετά τη φωτιά που είχε ως τραγικη΄συνέπεια τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς και 14 αγνοούμενους στη Βαλένθια.
 «Το αίτημα για αναβολή του αγώνα με τη Γρανάδα έγινε δεκτό», ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος, ο οποίος είχε ζητήσει την αναβολή αυτής της συνάντησης για την 26η  αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την υποστήριξη της αντιπάλου της από την Ανδαλουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ισπανία : Επιστροφή… ανάμεσα σε Ευρώπη και Κύπελλο
 «Η ώρα και η ημερομηνία απομένουν να καθοριστούν», πρόσθεσε η Βαλένθια.

 Αναβλήθηκε επίσης η συνάντηση της δεύτερης κατηγορίας μεταξύ της Λεβάντε και της Ανδόρα, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου.

 Η La Liga πρόσθεσε ότι θα τηρείται ενός λεπτού σιγή πριν από κάθε αγώνα της 26ης ημέρας της La Liga.

 Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μια πυρκαγιά που έπληξε ένα 14όροφο κτίριο κατοικιών στη Βαλένθια την Πέμπτη (22/2) και 14 άνθρωποι αγνοούνται μέχρι σήμερα. 

 Α. Βαζογιάννης