Ο πιο φλογερός επαναστάτης θα γίνει συντηρητικός την επόμενη μέρα μετά την επανάσταση. Hannah Arendt, 1906-1975, Γερμανοαμερικανίδα ιστορικός

Κυρ. Βελόπουλος για επίσκεψη πρωθυπουργού στο Λονδίνο: Λειτουργεί κωμικοτραγικά

«Η ιστορία στο Λονδίνο αποδεικνύει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός λειτουργεί κωμικοτραγικά. Κωμικά, διότι μιλάει για επίσκεψη στο Λονδίνο, όταν είναι γνωστό ότι ήταν ιδιωτική η επίσκεψή του. Επίσης ιδιωτική και η συνάντησή του με Σαουδάραβες επενδυτές, για την οποία επίσκεψη και συνάντηση δεν μίλησε κανείς. Από εκεί και πέρα, το ατυχές επιχείρημά του σε σχέση με τη Μόνα Λίζα που είναι στο Λούβρο, αποδεικνύει ότι είναι τραγικά ανενημέρωτος», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη ,στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, «αυτό που προκαλεί κατάπληξη είναι ότι πέρα από την τραγωδία της χώρας και “πόρτα” του Σούνακ, έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πρωθυπουργό, ο οποίος μιλάει για κομμένη στη μέση Μόνα Λίζα, όταν ο ίδιος ετοιμάζεται να κόψει στα δύο το Αιγαίο με τον Ερντογάν τις επόμενες μέρες». «Απλά ντροπή για το πώς κατήντησε την Ελλάδα», κατέληξε ο Κυριάκος Βελόπουλος στη δήλωσή του.

Θ. Αξελός