Η λύση της κυβέρνησης σ΄ ένα πρόβλημα είναι συνήθως εξίσου κακή με το  πρόβλημα. Milton Friedman, 1912-2006, Αμερικανός οικονομολόγος

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα φάρμα Κουκάκη Rally Cross στο Κιλκίς

11 Ιουνίου, 2024

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα φάρμα Κουκάκη Rally Cross στο Κιλκίς. Στις 22 και 23 Ιουνίου περίπου 18 συμμετέχοντες και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα και θα διεκδικήσουν επιδόσεις και θέσεις που θα τους βοηθήσουν για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά στην πόλη του Κιλκίς. «Είμαστε πολύ περήφανοι για τη διεξαγωγή του αγώνα. Ανυπομονούμε για τον αγώνα. Να έρθουν οι αθλητές και οι θεατές. Δημιουργήσαμε μια χωμάτινη πίστα που έχει υψηλές προδιαγραφές. Η υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς και του χορηγού μας είναι καταλυτική για την επίτευξη του στόχου μας. Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον καθένα για την πίστη του σε μας. Σας περιμένουμε 22 και 23 Ιουνίου στην Αργυρούπολη Κιλκίς», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Χώμα Κιλκίς, Τάσος Αβραμίδης κατά τη διάρκεια της σημερινή συνέντευξης Τύπου για να συμπληρώσει ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Μαχαίρας. «Ξεκινήσαμε πριν από 9 χρόνια. Με πολύ δουλειά καταφέραμε να κάνουμε μια πίστα πρότυπο. Είμαστε χαρούμενοι που φθάσαμε σε αυτό το σημείο, έχοντας τη βοήθεια σημαντικών ανθρώπων. ‘Αλλωστε οι αθλητές δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς χορηγούς και αυτός είναι ο λόγος που ο αγώνας θέλει τη δική του προβολή».

Ο 16χρονος Μιχάλης Στάθης από το Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, ως εκπρόσωπος των οδηγών τόνισε πως: «η πίστα του Κιλκίς είναι από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη στην Ελλάδα», για να συμπληρώσει ο εκπρόσωπος της ΟΜΑΕ, Γιάννης Χατζηαναστασίου «Η πίστα είναι έτοιμη. Είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα, καθώς φτιάχτηκε με πολύ μεράκι. Το θέαμα αναμένεται να είναι πλούσιο. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να τον παρακολουθήσει, παρά το γεγονός ότι είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος».

Τέλος, εκπρόσωπος του χορηγού, της Φάρμας Κουκάκη, Βάνα Πετρουλάκη επισήμανε πως: «είναι μεγάλη μας χαρά που χορηγούμε αυτό το γεγονός. Στη Φάρμα Κουκάκη οι αξίες που έχουμε ως επίκεντρο είναι αυτές της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικότητας. Είναι αξίες που τις στηρίζουμε μέσα στην εταιρεία αλλά και σε events. Συμβάλλουμε σταθερά στην υλικοτεχνική και στην οικονομική στήριξη του τόπου. Η στήριξή μας δεν είναι μόνο οικονομική. Είναι μια έμπρακτη κίνηση στην οποία θέλουμε ενεργά να συμβάλλουμε και να αναδείξουμε τον τόπο μας».

Κυριάκος Παρασίδης