Τη μέρα που ο οίκτος γίνεται εμπαιγμός, αρχίζει μια εποχή βαρβαρότητος. - Jules Michelet, 1798-1874 , Γάλλος ιστορικός

ΚΚΕ : Επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά ότι αν δεν υπήρχε ο κ. Κασσελάκης, τότε ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον εφεύρει

«Ο κ. Κασσελάκης μας ενημέρωσε ότι συμφωνεί με την ιδιωτική υγεία, με το να μπαινοβγαίνει η αστυνομία στα πανεπιστήμια, με την επέκταση του φράχτη στον Έβρο, με τα εξοπλιστικά προγράμματα της κυβέρνησης της ΝΔ – τα οποία άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υπερψηφίσει – και φυσικά με την ύπαρξη αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων στην Ελλάδα. Μετά από όλα αυτά, η δήλωσή του ότι “δεν έχει αγκυλώσεις”, ήταν μάλλον περιττή…» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αποκαλυπτική ως προς την αιτία των όσων παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες. Γιατί, όταν υπάρχει συμφωνία κυβέρνησης και συμπολιτευόμενης “αντιπολίτευσης” στα βασικά ζητήματα της ακολουθούμενης πολιτικής, αναπόφευκτα η μεταξύ τους προεκλογική αντιπαράθεση θα πηγαίνει στο κουτσομπολιό» προσθέτει το ΚΚΕ και καταλήγει στο σχόλιό του:«Επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά ότι αν δεν υπήρχε ο κ. Κασσελάκης, τότε ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον εφεύρει».