Αν όλο το παιχνίδι είχε να κάνει με το τι έγινε στο παρελθόν, τότε οι πιο πλούσιοι άνθρωποι θα ήταν βιβλιοθηκάριοι. Warren Buffett, 1930-, Αμερικανός επενδυτής

Καθυστερεί η πρεμιέρα του «Horizon 2» του Κέβιν Κόστνερ

11 Ιουλίου, 2024

Αναβάλλεται η πρεμιέρα του δεύτερου μέρους της φιλόδοξης τετραμερούς σειράς γουέστερν δια χειρός Κέβιν Κόστνερ (Kevin Costner) αφού η πρώτη ταινία δεν σημείωσε ικανοποιητικές εισπράξεις.

Το «Horizon: An American Saga» με διάρκεια τρεις ώρες και ένα λεπτό, έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο αποσπώντας διφορούμενες κριτικές. Στους κινηματογράφους έκανε το ντεμπούτο του στις 28 Ιουνίου με μόλις 11 εκατομμύρια δολάρια ενώ στα ταμεία έχει φέρει λιγότερα από 25 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Και οι δύο παραγωγές επικεντρώνονται στο «επικό ταξίδι της επέκτασης της αμερικανικής Δύσης», συμπεριλαμβανομένων των ιθαγενών Αμερικανών και των αποίκων που εγκαταστάθηκαν στη γη τόσο πριν όσο και μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο».

Η κυκλοφορία της δεύτερης ταινίας που είχε οριστεί στις 16 Αυγούστου έχει πλέον αναβληθεί «προκειμένου να δοθεί στο κοινό μεγαλύτερη ευκαιρία να ανακαλύψει την πρώτη με προϋπολογισμό $ 100 εκατ.», σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στο Hollywood Reporter από τις Territory Pictures και New Line Cinema.