Ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε μια περίοδο αναταραχής δεν είναι η αναταραχή. Είναι να ενεργείς με βάση τη λογική του χθες - Peter Drucker, 1909-2005, Αυστριακός γκουρού του management

Καρβαλιάλ: «Μ΄ αυτά που συμβαίνουν γινόμαστε πιο δυνατοί»

14 Ιανουαρίου, 2024

Ο Ολυμπιακός σημείωσε την πρώτη νίκη του στο νέο έτος επικρατώντας με 3-2 της Κηφισιάς στην Καισαριανή, ωστόσο για άλλο ένα παιχνίδι φέτος οι άνθρωποι της πειραϊκής ομάδας έπνεαν μένεα κατά της διαιτητικής ομάδας έχοντας πολλά παράπονα κι ενστάσεις για συγκεκριμένες αποφάσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Κάρλος Καρβαλιάλ, υπογράμμισε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ότι αν και βρίσκεται στο ποδόσφαιρο αρκετά χρόνια δεν έχει συναντήσει ξανά ανάλογη συμπεριφορά, καλώντας τους διαιτητές να σέβονται την ομάδα του.

«Βρίσκομαι εδώ για να ψάξω, να αναζητήσω και να βρω σεβασμό για τον Ολυμπιακό. Είμαι στο ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο απέναντι σε μία ομάδα, όπως αυτό που συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Δεν είναι φυσιολογικό. Αν υπάρχουν προβλήματα να λυθούν και να κατηγορηθούν οι υπεύθυνοι», τόνισε ο Καρβαλιάλ.

«Αυτός ο σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία και δεν αξίζει στους ανθρώπους μέσα σε αυτή την ομάδα να τους συμπεριφέρονται έτσι. Κι εμείς οι επαγγελματίες που δουλεύουμε καθημερινά για να έρθουμε την Κυριακή στο παιχνίδι και να παίξουμε έναν αγώνα δεν αξίζουμε να αντιμετωπίζουμε καταστάσεις όπως αυτή που αντιμετωπίσαμε σήμερα ή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον Ατρόμητο και σε πολλά άλλα παιχνίδια», συνέχισε ο Ίβηρας.

«Θέλω να πω στους υπεύθυνους ότι μετά από ό,τι μας συμβαίνει, όπως και μετά από το ματς με την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, επιστρέφουμε πιο δυνατοί. Μετά από ό,τι συνέβη στον αγώνα με την ΑΕΚ ήμασταν πιο δυνατοί στο ματς με τον Παναθηναϊκό και σήμερα, ενάντια σε ό,τι συνέβη, εμείς νικήσαμε».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Σήμερα μάς έδωσαν ακόμα περισσότερη δύναμη, μας ενώνουν όλα αυτά που συμβαίνουν και πάντα θα γινόμαστε πιο δυνατοί. Κι αν αυτό ξανασυμβεί, θα είμαστε προετοιμασμένοι και θα νικήσουμε πάλι».