Χρειάζεται μια τεράστια ποσότητα Ιστορίας για να δημιουργηθεί έστω και μια μικρή ποσότητα Παράδοσης. Henry James, 1843-1916, Αμερικανός συγγραφέας

Και η Αστον Βίλα διεκδικεί τον Μάατσεν

19 Ιουνίου, 2024

    Η Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε τις επαφές τον Ιανουάριο με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ιαν Μάατσεν και τώρα διαπραγματεύεται την παραμονή στο ρόστερ της Μπορούσια. Οι Βεστφαλοί ήρθαν τον Ιανουάριο σε συμφωνία με τους «μπλε» του Λονδίνου για τον δανεισμό του 22χρονου Ολλανδού αμυντικού, έως το τέλος της σεζόν.

    Στη συμφωνία μπήκε ρήτρα εξαγοράς στα 40 εκατ. ευρώ, όσο ήταν και το ποσό που δαπάνησε η Τσέλσι για να πάρει τα δικαιώματα του από την Μπέρνλι το περασμένο καλοκαίρι, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα «Mirror». 

    Σύμφωνα όμως με το σχετικό ρεπορτάζ η Μπορούσια προσπαθεί να μειώσει τις απαιτήσεις της Τσέλσι και δεν πρόκειται να προσφέρει πάνω από 30 εκατ. ευρώ για να κρατήσει τα δικαιώματα του, ενώ στη διεκδίκηση του μπήκε δυναμικά και η Αστον Βίλα, όπως σχετικά υποστηρίζει η αγγλική ιστοσελίδα «Football Insider», προσφέροντας το ποσό που ζητά η ομάδα του Λονδίνου.
 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ