Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τρέλα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος από το να απελπιστεί. Miguel Cervantes, 1547-1616, Ισπανός συγγραφέας.

«Ισως να είναι η καλύτερη επιλογή»

25 Φεβρουαρίου, 2024

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε δύσκολα την Λειψία με 2-1 και λίγο μετά το τέλος του ντέρμπι, ο Τόμας Τούχελ και ο «λυτρωτής» Χάρι Κέϊν (σ.σ. πέτυχε και τα δύο γκολ, με το δεύτερο στις καθυστερήσεις), αναφέρθηκαν στην απόφαση που ελήφθη για αποχώρηση του έμπειρου προπονητή στο τέλος της σεζόν.

    «Νιώσαμε λίγο άβολα με το επιτελείο μου, γιατί δεν το έχουμε ξαναζήσει. Αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπό τις παρούσες συνθήκες, αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη απόφαση. Είμαι υπάλληλος, οπότε πρέπει να δεχθώ και πράγματα. Είμαι πολύ επαγγελματίας. Είμαι στο επάγγελμα αρκετό καιρό, για να κατανοήσω ορισμένες αποφάσεις και την προέλευσή τους. Όπως είπα στην συνέντευξη Τύπου, δεν νομίζω ότι είμαι εγώ το πρόβλημα. Μα φυσικά έχω μεγάλη ευθύνη. Δεν θα κρυφτώ ποτέ από τις ευθύνες μου», σχολίασε ο Τούχελ, ενώ ο Αγγλος επιθετικός, επεσήμανε:

    «Ο σύλλογος έχει πάρει μια απόφαση και ως παίκτες πρέπει απλώς να δείξουμε την υποστήριξή μας στον προπονητή, να είμαστε με τον σύλλογο για να δώσουμε ό,τι έχουμε για αυτήν την σεζόν. Ως παίκτες ξέρουμε ότι δεν αποδώσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Αλλά δεν μπορούμε απλά να καθόμαστε και να βουρκώνουμε. Πρέπει να σηκώνεσαι, να δουλεύεις σκληρά, να παλεύεις κάθε στιγμή. Και αυτό κάναμε».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ