Η οικονομική ευημερία από τον πόλεμο είναι σαν την ευημερία που φέρνει ένας σεισμός ή ένας λιμός - “Ludwig von Mises (1881-1973), Ιταλός οικονομολόγος)

Ιατρίδης: «Ξαναγύρισα εδώ πιο έτοιμος»

10 Ιουλίου, 2024

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, έκανε ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης. Ο 23χρονος, που αγωνίζεται ως σέντερ και πάουερ φόργουορντ, επέστρεψε στην ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω. Έλειψα τρία χρόνια. Πήγα και γέμισα εμπειρίες στο κομμάτι του παιχνιδιού και τώρα ξαναγύρισα εδώ πιο έτοιμος», ανέφερε αρχικά ο Ιατρίδης μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο YouTube. Για να προσθέσει: «Από το προπαιδικό είμαι εδώ πέρα, έκατσα οκτώ χρόνια, δύο χρόνια στο ανδρικό και μετά πήγα στην Elite League για τρία χρόνια και τώρα ξαναγύρισα».
Για το τι σκέφτεται για τη νέα χρονιά:

«Είναι μεγάλη πρόκληση τα προκριματικά της Ευρώπης, θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά θα τα δώσουμε όλα», είπε ο Ιατρίδης για να καταλήξει: «Για εμένα είναι πάρα πολλά, γιατί μεγάλωσα με τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και στην Τούμπα, πήγαινα σε κάθε παιχνίδι και εννοείται δεν έχανα κανένα και είναι όνειρο ζωής να είμαι σε αυτή την ομάδα».
ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ