Είναι πιο αποτελεσματικό να έλκεις τους ανθρώπους παρά να τους σπρώχνεις. Όπως ένα κομμάτι σπάγκο: Τράβηξε τον σπάγκο και θα σ’ ακολουθήσει όπου θες. Σπρώξ’ τον και δεν θα πάει πουθενά. - Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, 1890-1969, Αμερικανός στρατηγός & 34ος πρόεδρος των ΗΠΑ

Η Τσέλσι δίνει 75 εκατ. ευρώ για τον 16χρονο Μεσίνιο!

15 Ιανουαρίου, 2024

«Μάχη» δίνουν Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν για το νέο μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, τον 16χρονο ακραίο επιθετικό, Εστεβάο Γουίλιαν, γνωστό με το παρατσούκλι Μεσίνιο (μικρός Μέσι), λόγω της αγωνιστικής ομοιότητας του με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, με τους «μπλε» να είναι στο τελικό στάδιο των επαφών για την απόκτηση του, προσφέροντας 60 εκατ. ευρώ, όσο είναι η ρήτρα εξαγοράς του από την Παλμέιρας, ενώ με τις προμήθειες των μάνατζερ το κόστος της μεταγραφής θα φθάσει τα 75 εκατ. ευρώ!
Ο νεαρός είναι ήδη μέλος της εθνικής ομάδας παίδων της χώρας του και χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς του αθλήματος ως ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Τα σχετικά ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ αναφέρουν πως η Τσέλσι κερδίζει τη «μάχη» για τα δικαιώματα του από την πρωταθλήτρια Γαλλίας. Ο Μεσίνιο, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα ενταχθεί στο δυναμικό της αγγλικής ομάδας τον Ιούλιο του 2025, όταν θα γίνει 18 ετών, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της FIFA.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ