Ολόκληρη η ιστορία του κόσμου μπορεί να συνοψισθεί στο γεγονός ότι όταν ένα έθνος είναι δυνατό, δεν είναι δίκαιο και όταν θέλει να είναι δίκαιο δεν είναι δυνατό. Winston Churchill, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός.

Η Σεβίλη έχει ως Νο1 στόχο της τον Βαγγέλη Παυλίδη

4 Απριλίου, 2024

Η πλήρης αναδόμηση που θα επιχειρηθεί το προσεχές καλοκαίρι στο ρόστερ της Σεβίλης έπειτα από μία κάκιστη κι άκρως αποτυχημένη σεζόν σε όλα τα επίπεδα, περιλαμβάνει και το όνομα του Βαγγέλη Παυλίδη.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός που μετράει φέτος με τη φανέλα της Αλκμάαρ 28 γκολ και 4 ασίστ σε 40 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, είναι ο Νο1 στόχος των Ανδαλουσιανών για τη κορυφή της επίθεσής τους, όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, θεωρώντας δεδομένη την αποχώρηση των Ράφα Μιρ και Μαριάνο Ντίαζ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλης, Βίκτορ Όρτα παρακολουθεί προσεκτικά τον Παυλίδη κι έχει αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή του, θέλοντας να προλάβει το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει κι από άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ για τον 25χρονο Έλληνα επιθετικό.

Η Αλκμάαρ αξιώνει ένα ποσό που αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Παυλίδη κι όπως τονίζουν οι Ισπανοί πολύ σύντομα θα γίνει επίσημη κίνηση απ’ την πλευρά της Σεβίλης για να προλάβει τις εξελίξεις…
ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ