Περιπέτεια είναι μια άβολη κατάσταση που την αντιμετωπίζουμε σωστά. Άβολη κατάσταση είναι μια περιπέτεια που την αντιμετωπίζουμε λάθος. - G.K. Chesterton, 1874-1936, Άγγλος συγγραφέας

Η Renault παρουσιάζει τη νέα γενιά Trafic Combi που μπορεί να φιλοξενήσει έως 9 άτομα

6 Φεβρουαρίου, 2024

Η Renault παρουσιάζει τη νέα γενιά Trafic Combi, του ιδανικού μέσου για τη μεταφορά έως και 9 επιβατών. Με εντυπωσιακή εμφάνιση ευρύχωρο εσωτερικό και δυνατό κινητήρα αποτελεί μια καλή πρόταση για όλους όσους θέλουν να κινηθούν σε αυτή την κατηγορία.

Το μοντέλο απευθύνεται κυρίως σε μεγάλες οικογένειες, εταιρείες και δημόσιους φορείς που παρέχουν υπηρεσίες μετακίνησης ατόμων. Καλύπτει την ανάγκη για έναν πλήρως διαμορφώσιμο χώρο επιβατών, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και το χώρο αποσκευών. Εξοπλίζεται με τον δυνατό κινητήρα diesel Blue dCi, εφοδιάζεται με τεχνολογία Stop and Start και πληροί τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές ρύπων Euro 6D full. Ο νέος κινητήρας Blue dCi έχει ισχύ 150 ίππων, ροπή 350 Nm και συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6σχέσεων ή με αυτόματο EDC 6σχέσεων.

Το 6άρι κιβώτιο EDC διπλού συμπλέκτη, προσφέρει επιπλέον άνεση και άμεση απόκριση, εξασφαλίζοντας σαφήνεια και αμεσότητα στις αλλαγές. Το σύστημα λειτουργεί αλλάζοντας μεταξύ των μονών και των ζυγών ταχυτήτων προεπιλέγοντας την επόμενη σχέση.

Το νέο Renault Trafic Combi είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελία, με τις πρώτες παραδόσεις να είναι δρομολογημένες για τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Κ.Π.