Η θεωρία μου είναι ότι η θεμελιώδης πηγή συγκρούσεων στο νέο κόσμο δεν θα είναι πρωτίστως ιδεολογική ή οικονομική. Ο μεγάλοι διχασμοί στην ανθρωπότητα και οι κύριοι λόγοι συγκρούσεων θα είναι πολιτισμικοί. Samuel P. Huntington, 1927-2008, Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας

Η Premier League «μετακομίζει» το καλοκαίρι στις ΗΠΑ

23 Φεβρουαρίου, 2024

Οι «μεγάλοι» της Premier League θα… μετακομίσουν το προσεχές καλοκαίρι στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Συγκεκριμένα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δώσει φιλικά εναντίον των Λίβερπουλ και Άρσεναλ ως μέρος της προετοιμασίας τους για τη σεζόν 2024/25.

Το «Tour 24» έχει στο πρόγραμμά του τον αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ στις 27 Ιουλίου στο Στάδιο SoFi, χωρητικότητας 70.000 θέσεων του Λος Άντζελες. Στη συνέχεια οι «κόκκινοι διάβολοι» θα παίξουν τη Λίβερπουλ στις 3 Αυγούστου στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας στην Κολούμπια, σηματοδοτώντας τον μεγαλύτερο αγώνα ποδοσφαίρου συλλόγων που παίχτηκε ποτέ στο στάδιο Williams-Brice χωρητικότητας 77.559 ατόμων.

Πέρσι, η Γιουνάιτεντ έπαιξε τέσσερις αγώνες σε τουρ της στις ΗΠΑ μπροστά σε 235.168 συνολικά φιλάθλους, συμπεριλαμβανομένου ενός sold-out αγώνα εναντίον της Άρσεναλ στο Νιου Τζέρσεϊ.