Ένα λάθος που επαναλαμβάνεται περισσότερο από μία φορά είναι μια απόφαση. Πάουλο Κοέλο, 1947-, Βραζιλιάνος συγγραφέας

Η Πολυξένη Δρίτσα εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Θεσσαλονίκης

29 Φεβρουαρίου, 2024

Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του δήμου Θεσσαλονίκης εξελέγη, κατά πλειοψηφία, η δικηγόρος και πρώην δήμαρχος Τριανδρίας, Πολυξένη Δρίτσα, στη διάρκεια της σημερινής τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

«Δεν θέλουμε ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης να παραμείνει υποβαθμισμένος ως ένα ακόμη γρανάζι της γραφειοκρατίας, αλλά θέλουμε να αναβαθμίζεται συνεχώς, ώστε να συμβάλει καταλυτικά στην επίλυση των προβλημάτων και των σχέσεων μεταξύ των δημοτών και του δήμου. Να υπηρετήσουμε το συλλογικό συμφέρον με απόλυτη διαφάνεια και να παράξουμε τα καλύτερα αποτελέσματα προς όφελος των δημοτών», είπε ο δήμαρχος, Στέλιος Αγγελούδης.

Η κ.Δρίτσα, με πορεία στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το 1992, παρατήρησε από την πλευρά της πως «οι δημότες έχουν δυσκολίες να απευθυνθούν σε υπηρεσίες και αντιμετωπίζουν προβλήματα. Ο Συμπαραστάτης θα είναι ο θεσμός στον οποίο μπορούν να απευθυνθούν ώστε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν να λυθούν. Στόχος η γρηγορότερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των δημοτών. Να τους παρέχουμε αυτό που αξίζουν και αυτό που οφείλουμε να κάνουμε ως δήμος Θεσσαλονίκης».

 

Α.Καρ.