Ο πόλεμος δεν μπορεί να φέρει πραγματικά οικονομική ανάπτυξη (όχι άμεσα τουλάχιστον) δεδομένου ότι αύξηση του πλούτου ποτέ δεν μπορεί να προέλθει από καταστροφή αγαθών. Ludwig von Mises, 1881-1973, Ιταλός οικονομολόγος

H Παρτιζάν ανακοίνωσε «sold out» ενόψει Παναθηναϊκού

29 Νοεμβρίου, 2023

O κόσμος της Παρτιζάν θα αποτελέσει τον… έκτο παίκτη της στη «Stark Arena», ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (30/11, 21:45), για την 11η αγωνιστική της Euroleague. 

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ανακοίνωσε sold out για το ματς με τους «πράσινους», κάνοντας την αποστολή του «τριφυλλιού» ακόμα πιο δύσκολη. 

Ο κόσμος αναμένεται να δημιουργήσει μία «καυτή» ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι, απέναντι στον Παναθηναϊκό του Εργκίν Αταμάν, που διανύει μία εξαιρετική περίοδο μετρώντας τέσσερις διαδοχικές ευρωπαϊκές νίκες, ενώ στόχος του θα είναι να ωθήσει τους Σέρβους στην επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα στη Euroleague. 

Η προσπάθεια τους αυτή αναμένεται να ενισχυθεί και στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς είναι ορατή η επιστροφή δύο πολύτιμων παικτών, αυτή του Κέβιν Πάντερ και του Αλέκσα Αβράμοβιτς, οι οποίοι προπονήθηκαν σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα.