Όταν υπάρχει το συμφέρον και η εξουσία για να γίνει μια αδικία, κατά κανόνα θα γίνει αδικία. James Madison, 1751-1863, Αμερικανός πρόεδρος. 

Η OpenBet και ο ΟΠΑΠ Συνεργάζονται για την Παροχή Βελτιωμένης Εμπειρίας Επίγειου Στοιχήματος

29 Νοεμβρίου, 2023

Σε διεύρυνση της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τον ΟΠΑΠ προχώρησε η OpenBet, πάροχος περιεχομένου, πλατφόρμας και υπηρεσιών στον κλάδο του αθλητικού στοιχήματος, με σκοπό την παροχή βελτιωμένης εμπειρίας επίγειου στοιχήματος. Στο πλαίσιο αυτό, η τεχνολογική πλατφόρμα και τα προϊόντα της OpenBet αξιοποιούνται πλέον σε όλα τα καταστήματα του ΟΠΑΠ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της OpenBet, η μετάβαση αφορά σε περισσότερα από 3.000 καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα και περίπου 20.000 τερματικά, τα οποία τροφοδοτούνται από την ολοκληρωμένη γκάμα της OpenBet με παγκόσμιας κλάσης τεχνολογία στοιχήματος και περιεχομένου.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο ΟΠΑΠ, μέλος του ομίλου Allwyn, ιδρύθηκε το 1958 και είναι ο κορυφαίος φορέας παροχής τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και ένας από τους πιο γνωστούς στον τομέα του παγκοσμίως. Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής της στρατηγικής, η εταιρεία επιδιώκει να αναπτύξει μια ελκυστική πρόταση επίγειου στοιχήματος και να παρέχει περισσότερες επιλογές και βελτιωμένη ψυχαγωγική εμπειρία στους πελάτες της.

Η πλατφόρμα της OpenBet, προστίθεται στην ανακοίνωση, επιτρέπει στον ΟΠΑΠ να προσφέρει νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες στους πελάτες του για το επίγειο στοίχημα. Αναφορικά με το back-end, ο ΟΠΑΠ επωφελείται από πολλές δυνατότητες της πλατφόρμας, συμπεριλαμβανομένης του «multipricing» που επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει ποικιλία αποδόσεων και αγορών στοιχήματος σε επίγειο και σε διαδικτυακό επίπεδο. Το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας επίγειων στοιχημάτων ακολουθεί την επιτυχημένη κυκλοφορία του νέου διαδικτυακού στοιχήματος του ΟΠΑΠ, το οποίο τροφοδοτείται επίσης από την OpenBet.

Ο Jan Karas, διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, σχολίασε: «Το λανσάρισμα μιας νέας στοιχηματικής πλατφόρμας σε ένα δίκτυο λιανικής πώλησης που αριθμεί περισσότερα από 3.000 καταστήματα ήταν ένα σημαντικό εγχείρημα, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία χάρη στη στενή συνεργασία μεταξύ των ομάδων του ΟΠΑΠ και της OpenBet. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η νέα πλατφόρμα επίγειου στοιχήματος θα μας επιτρέψει να βελτιώσουμε περαιτέρω την εμπειρία ψυχαγωγίας των πελατών μας στα καταστήματα του ΟΠΑΠ».

Ο Jordan Levin, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου OpenBet, πρόσθεσε: «Είμαστε υπερήφανοι να παρέχουμε την επόμενη γενιά επίγειου στοιχήματος του ΟΠΑΠ, ιδιαίτερα τόσο σύντομα μετά την επιτυχία του κοινού μας λανσαρίσματος για το διαδικτυακό στοίχημα. Πρόκειται για ένα σημαντικό ορόσημο και για τις δύο εταιρείες και ενισχύει τη θέση μας ως αξιόπιστου παρόχου για τα lotteries σε όλο τον κόσμο».

Σχετικά με την OpenBet

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η OpenBet είναι παγκόσμιος ηγέτης στο ψυχαγωγικό αθλητικό στοίχημα. Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας και πάθος για καινοτομία, το modular φάσμα τεχνολογίας, περιεχομένου και υπηρεσιών της OpenBet εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εταιρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο, lotteries, καζίνο και tribal operators. Αποτελεί τον κορυφαίο business-to-business συνεργάτη αθλητικού στοιχήματος στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και τον Καναδά, με ισχυρή θέση στην Ευρώπη και στο APAC. Μέχρι σήμερα, η OpenBet έχει παραπάνω από 100 πελάτες παγκοσμίως και επίδοση διαθεσιμότητας 100% στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Η OpenBet είναι θυγατρική της Endeavor, μιας παγκόσμιας εταιρείας αθλητισμού και ψυχαγωγίας.