Τίποτα δεν μπορεί να είναι πολιτικά ορθό, αν είναι ηθικά λάθος. Daniel O’ Connell, 1776-1847, Ιρλανδός πολιτικός

Η νέα BMW X3 υποβάλλεται σε δοκιμές δυναμικής οδήγησης

18 Απριλίου, 2024

Καθώς ολοκληρώνεται η διαδικασία εξέλιξης πριν την έναρξη της μαζικής παραγωγής, η νέα BMW X3 υποβάλλεται στην τελική ρύθμιση όλων των συστημάτων ελέγχου πλαισίου και υποβοήθησης οδήγησης στο κέντρο δοκιμών του BMW Group στο Miramas, στη νότια Γαλλία.

Η τέταρτη γενιά του SUV θα παρουσιαστεί σε λίγες εβδομάδες σε εκδόσεις που θα τροφοδοτούνται από κινητήρες εσωτερικής καύσης και προηγμένα plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης. Μέσα από ένα εντατικό πρόγραμμα ρύθμισης, οι μηχανικοί εξέλιξης και δοκιμών διασφαλίζουν ότι όλες οι παραλλαγές μοντέλων, ανεξάρτητα από τη φιλοσοφία του συστήματος κίνησης και το βάρος, επιδεικνύουν ανώτερη οδική συμπεριφορά σε κάθε περίσταση.

Η νέα BMW X3 έχει ήδη υποβληθεί σε εκτεταμένες δοκιμές σε χιόνι και πάγο, σε εξαιρετικά ζεστές περιοχές καθώς και σε εκτός δρόμου διαδρομές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη μαζική παραγωγή. Η καταλληλότητα του μοντέλου για καθημερινή χρήση και ταξίδια δοκιμάστηκε και τελειοποιήθηκε σε συνθήκες αστικής κυκλοφορίας με συχνά «σταμάτα-ξεκίνα», καθώς και σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές, αυτοκινητόδρομους και επιλεγμένες πίστες αγώνων.

Κ.Π.