Τα μαθηματικά αξιώματα είναι γενικώς αποδεκτά ως αληθή επειδή κανένας δεν έχει συμφέρον να αποδείξει ότι είναι εσφαλμένα. Montesquieu, 1689-1755, Γάλλος στοχαστής.

Η Μπάγερν επανέρχεται στη διεκδίκηση του Παλίνια

31 Μαΐου, 2024

    Επέκτεινε το συμβόλαιο του με τη Φούλαμ ο Ζοάο Παλίνια και παρέμεινε στο Λονδίνο, καθώς η Μπάγερν Μονάχου αποσύρθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τη διεκδίκηση του. Οι «κότατζερς» ανακοίνωσαν το καλοκαίρι την επέκταση του συμβολαίου της με τον 28χρονο Πορτογάλο διεθνή μέσο μέχρι το 2028 με αυξημένες ετήσιες απολαβές, ενώ στη συμφωνία των δύο πλευρών δεν υπάρχει ρήτρα εξαγοράς. 
    Αυτό άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ενταχθεί το χειμώνα στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία δεν πρόλαβε ν’ αποκτήσει τα δικαιώματα του την τελευταία ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Η ομάδα του Μονάχου όμως αποφάσισε, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ν’ αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του, καθώς έκρινε πως δεν ήταν καλό για την οικονομική ισορροπία της να διαθέσει τότε 55 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του Παλίνια από τη Φούλαμ.
    Τώρα όμως, με συγκατάθεση του νέου τεχνικού της, Βενσάν Κομπανί, η Μπάγερν επανέρχεται στη διεκδίκηση του, σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports», και σκοπεύει να προσφέρει 50 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του. Και ο ίδιος ο Παλίνια θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και πιέζει τη διοίκηση της Φούλαμ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ