Η επιστήμη και η τέχνη ανήκουν σε όλον τον κόσμο, και μπροστά τους εξαφανίζονται τα σύνορα - Johann Wolfgrang von Goethe

H Marketing Greece διοργανώνει ημερίδα τουρισμού στην Θεσσαλονίκη με τίτλο: «Από το Χθες στο Αύριο. Μαζί διαμορφώνουμε το τουριστικό προϊόν της Θεσσαλονίκης»

1 Μαρτίου, 2024

Με κεντρικό μήνυμα «Από το Χθες στο Αύριο. Μαζί διαμορφώνουμε το τουριστικό προϊόν της Θεσσαλονίκης», η ημερίδα της Marketing Greece, που διοργανώνεται την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, θα επιδιώξει να αποτυπώσει τα χαρακτηριστικά εκείνα που συνθέτουν την εικόνα και ταυτότητα της Θεσσαλονίκης θέτοντας στο επίκεντρο την ανάγκη για ενίσχυση και περαιτέρω εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος της πόλης.  

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη το προηγούμενο διάστημα, θα λάβουν χώρα πάνελ συζήτησης με εκπροσώπους από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα αναδειχθούν case studies και θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση με το κοινό. 
Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της ημερίδας θα διεξαχθεί το workshop «Πολιτισμός και Τουρισμός | Ένα βήμα πιο κοντά» με στόχο την ανάδειξη της ανάγκης συγκερασμού των δυο χώρων αλλά και των ευκαιριών που προκύπτουν για τον προορισμό μέσα από την μετατροπή του τουρισμού σε πολιτιστική εμπειρία. 
κχα