Μια μέτρια ιδέα που δημιουργεί ενθουσιασμό θα πάει πιο μακριά από μια μεγαλειώδη ιδέα που δεν εμπνέει κανέναν. Mary Kay Ash, 1918-2001, Αμερικανίδα επιχειρηματίας.

Η ιστορία των Air Supply γίνεται βιογραφική ταινία

4 Απριλίου, 2024

Η ιστορία του ντουέτου της soft rock Air Supply θα γίνει βιογραφική ταινία που προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει το 2025.

Η ταινία με τίτλο «All Out of Love: The Air Supply Story» θα παρακολουθεί τα πρώτα χρόνια και την επιτυχία των Air Supply. Το ντουέτο αποτελούμενο από τους τραγουδιστές και συνθέτες, τον Βρετανό Γκράχαμ Ράσελ και τον Αυστραλό Ράσελ Χίτσκοκ συναντήθηκαν αρχικά κατά τη διάρκεια μιας παραγωγής του μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar» και συνεργάστηκαν για να γράψουν και να ηχογραφήσουν soft rock μουσική στην Αυστραλία. Τελικά γνώρισαν παγκόσμια επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Ο τίτλος της ταινίας προέρχεται από το εμβληματικό τραγούδι του ντουέτου του 1980 «All Out of Love».

«Η ιστορία ακολουθεί τα δύο ιδρυτικά μέλη των Air Supply καθώς αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις του κυνηγιού των μουσικών τους ονείρων σε μια ανταγωνιστική βιομηχανία. Από το ξεκίνημά τους στην Αυστραλία μέχρι την αναγνώρισή τους στις ΗΠΑ, η ταινία εμβαθύνει στους προσωπικούς και επαγγελματικούς αγώνες που αντιμετώπισαν στην πορεία».

Η βιογραφική ταινία θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2025 και θα συμπέσει με την 50η επέτειο των Air Supply. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το τέταρτο τρίμηνο του 2024 στην Αυστραλία.

Το συγκρότημα είχε επτά επιτυχίες στο Top 5 στη σειρά και πούλησε περισσότερα από 100 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο ενώ εμφανίστηκε σε πάνω από 5.000 συναυλίες.

Ο Ντιν Άλτιτ της Altit Media Group θα είναι παραγωγός της ταινίας, με τους Μπάρι Σίγκελ, Τζέσι Γουίνερ και Τζούλια Ζου να είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.