Όσο σπάνια κι αν είναι η αλήθεια, η προσφορά ανέκαθεν ήταν μεγαλύτερη από τη ζήτηση. Josh Billings, 1818-1885, Αμερικανός χιουμορίστας.

Η Hyundai ανανέωσε το i20 N Line

27 Φεβρουαρίου, 2024

Η Hyundai παρουσίασε το νέο i20 N Line με ανανεωμένη εμφάνιση. Το μοντέλο παρουσιάζει μια σειρά εξωτερικών βελτιώσεων, με αισθητική σπορ. Αυτές οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17″ και ανανεωμένη σχεδιαστικά μάσκα στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου. Επιπλέον, ειδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά N Line, προσθέτουν μια ξεχωριστή αίσθηση στην εμφάνιση του οχήματος.

Στο εσωτερικό οι οδηγοί θα παρατηρήσουν αμέσως την προσθήκη πολύχρωμων φώτων περιβάλλοντος, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που συμπληρώνει τον σπορ χαρακτήρα του οχήματος. Επιπλέον, για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη ορατότητα και άνεση για τους επιβάτες, νέα φώτα LED έχουν προστεθεί σε κάποια σημεία του εσωτερικού του οχήματος που αποδεικνύονται ιδιαιτέρως χρήσιμα σε σκοτεινές συνθήκες.

Το νέο i20 N Line ενσωματώνει τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά στοιχεία N. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το λογότυπο N Line που κοσμεί την εμπρός μάσκα, ενώ στο εσωτερικό, η καμπίνα αποπνέει μια ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με χειριστήρια και πινελιές σε εντυπωσιακά κόκκινα και μεταλλικά φινιρίσματα. Το τιμόνι N Line, με διάτρητο δέρμα και αποκλειστικές κόκκινες ραφές, ενισχύει τόσο την αισθητική όσο και το κράτημα του οδηγού. Παράλληλα ο ειδικά σχεδιασμένος λεβιές ταχυτήτων, με πολυτελή δερμάτινα στοιχεία, έντονες κόκκινες πινελιές και το λογότυπο N, χρησιμεύει ως σημείο αναφοράς στην καμπίνα. Τέλος, τα αντιολισθητικά σπορ πεντάλ με στοιχεία αλουμινίου και οι ραφές αντίθεσης σε όλο το εσωτερικό τονίζουν διακριτικά το σχεδιαστικό υψηλών επιδόσεων της έκδοσης N Line, ενώ τα σπορ καθίσματα με άριστη στήριξη λαιμού και πλαϊνά μαξιλάρια προσφέρουν έλεγχο και άνεση κατά την οδήγηση.

Κ.Π.