Η εξουσία έχει την τάση να απομονώνει αυτούς που έχουν πάρα πολύ από αυτήν. Στο τέλος χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα και πέφτουν. Frank Herbert, 1920-1986, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

Η Εθνική Τράπεζα στέλνει έξι τυχερούς στον τελικό του UEFA Champions League!

8 Απριλίου, 2024

Τρία διπλά εισιτήρια για συνολικά έξι τυχερούς που ονειρεύονται να βρεθούν στις κερκίδες του Wembley και να ζήσουν από κοντά τη μαγεία του τελικού του UEFA Champions League, στη 1 Ιουνίου 2024, κληρώνει η Εθνική Τράπεζα.

Για να διεκδικήσει κανείς ένα από τα τρία τυχερά εισιτήρια αρκεί, στο διάστημα από 19 Μαρτίου έως και 21 Απριλίου 2024, στις καθημερινές συναλλαγές του να κάνει χρήση των πιστωτικών καρτών Mastercard ® ή της κάρτας Dual  της Εθνικής Τράπεζας (αφορά τις συναλλαγές που διενεργούνται με την πιστωτική λειτουργικότητα της κάρτας).

Κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί και με μία συμμετοχή στην κλήρωση, από την οποία θα αναδειχθούν οι τυχεροί. Μα η μαγεία δεν σταματά εδώ, αφού, στο εισιτήριο του αγώνα περιλαμβάνονται, τα αεροπορικά εισιτήρια, οι μετακινήσεις, καθώς και δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο του Λονδίνου. Στο τέλος δε του αγώνα, ένα δώρο έκπληξη περιμένει τους νικητές προκειμένου να τους θυμίζει την ανεπανάληπτη αυτή εμπειρία.

Όσες περισσότερες συναλλαγές κάνει κάποιος, τόσο περισσότερες και οι πιθανότητες να είναι ένας από τους τυχερούς και όσοι δεν έχουν πιστωτική κάρτα Mastercard ® ή κάρτα Dual μπορούν να κάνουν αίτηση για να την αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Τέλος, όσοι κατέχουν πιστωτικές κάρτες Mastercard ® Silver, Gold, Black και κάρτα Dual από την Εθνική Τράπεζα απολαμβάνουν σημαντικές υπηρεσίες, όπως: ευελιξία στις συναλλαγές, ασφάλιση σε κάθε ταξίδι, on line διαχείριση και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίσης, σε κάθε τους αγορά κερδίζουν πόντους από το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More, που μπορούν να τους εξαργυρώσουν σε ευρώ, σε πάνω από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. 

Τα εισιτήρια αποτελούν προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.

Περισσότερες πληροφορίες στο nbg.gr