Οι άνθρωποι είναι περισσότερο επιρρεπείς στο να εκδικούνται χτυπήματα παρά να ανταποδίδουν καλοσύνη. - Thomas Fuller, 1608-1661, Άγγλος στοχαστής

«Η επιτυχία απαιτεί σχεδιασμό»

9 Δεκεμβρίου, 2023

Η αγωνιστική κάμψη που παρουσιάζει η Τότεναμ, προκάλεσε την απόδοση του προσωνυμίου «Spursy» από τους κριτικούς, γεγονός που δεν «αγγίζει» τον Αγγελο Ποστέκογλου, ο οποίος επισημαίνει ότι θέλει να επικεντρωθεί στο έργο του, αντί να ασχολείται με… ταμπέλες.

    «Αυτό που πρέπει να ξέρω, είναι ότι αυτός ο σύλλογος δεν έχει κερδίσει τίποτα εδώ και 15 χρόνια. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρω», είπε με νόημα ο -ελληνικής καταγωγής- Αυστραλός προπονητής και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Οπως οι περισσότεροι οργανισμοί, πρέπει να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος και να επιλέξουμε ένα σχέδιο. Οποιες ετικέτες κι αν θέλουν να βάλουν οι άλλοι, αυτό δεν μπορεί να είναι το κίνητρό σου. Εάν θέλεις να φέρεις την επιτυχία, πρέπει να έχεις μια ξεκάθαρη ιδέα για το πώς θα το κάνεις και να επιμείνεις στην διαδικασία. Επιτρέπω στους παίκτες να φτάσουν στον χώρο που θέλουν. Τους δίνω μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι σκέφτομαι και μετά έχει να κάνει με το πώς το αγκαλιάζουν και το εκτελούν. Είναι φυσικό ότι στην αρχή ενός κύκλου θα υπάρχουν κάποια κενά εκεί και αυτό συμβαίνει μ’ εμάς».
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ