Η φήμη ενός ανδρός είναι όπως η σκιά του. Γιγαντιαία όταν προηγείται αυτού και πυγμιαία όταν έπεται.Ταλεϋράνδος, 1754-1838, Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών

Η επιστολή του Αλ Κελαϊφί στους υπαλλήλους της Παρί ΣΖ

7 Ιουνίου, 2024

    Οπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «RMC Sport», ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί απέστειλε μία επιστολή σε όλους τους εργαζόμενους της Παρί Σεν Ζερμέν, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το οικονομικό έτος 2023-2024. 

    «Μπορούμε να είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τις επιτυχίες του συλλόγου μας, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου», επεσήμανε ο «ισχυρός άνδρας» των πρωταθλητών Γαλλίας και πρόσθεσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που όλες οι αθλητικές ομάδες τρέφονται από τα εξαιρετικά ταλέντα των ακαδημιών του συλλόγου. Μπορούμε επίσης να είμαστε υπερήφανοι για τις αξίες της ομαδικής εργασίας και της συνοχής που μας ένωσαν ξανά αυτήν την σεζόν, ακόμη περισσότερο με τις προκλήσεις που έχουμε ξεπεράσει τους τελευταίους μήνες και χρόνια. Διαθέτουμε μια ενισχυμένη νοοτροπία που κυριαρχεί με τον σύλλογο, να τοποθετείται πάνω από όλα. Οι επιτυχίες μας οδηγούνται από την συλλογικότητα. Εχουμε ομάδες ενωμένες στις προσπάθειες και τις επιδόσεις τους. Αυτό με γεμίζει υπερηφάνεια και ελπίζω να λειτουργήσουν όλοι ως ομάδα, ως οικογένεια».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ