Όταν κάποιος διατείνεται ότι δεν πρόκειται για τα χρήματα αλλά είναι θέμα αρχής, τότε πρόκειται για τα χρήματα. Abraham Lincoln, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον Πάτρικ Λέμος

19 Ιουνίου, 2024

Ο Πάτρικ Λέμος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ουγγρική Ταταμπάνια. Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ αποχαιρέτησε σήμερα (19/6) μέσω Facebook τον Βραζιλιάνο πλέι μέικερ, τον οποίο ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα. Η ανάρτηση της Ένωσης έχει ως εξής:

«Τα συμβόλαια, τα γκολ, οι κούπες, έρχονται και παρέρχονται. Τα συναισθήματα και η αγάπη μένουν αιώνια.

Αυτό ισχύει για τη σχέση ΑΕΚ και Πάτρικ Λέμος. Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος άσος αποχωρεί από την ΑΕΚ έχοντας προσφέρει τα μέγιστα, αποτελώντας πλέον μία από τις ελάχιστες, σε τόσο μεγάλη προσφορά, σημαίες του τμήματος του ανδρικού Χάντμπολ.

Ο Πάτρικ ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2020 και για 4 ολόκληρα χρόνια αποτέλεσε τον αγαπημένο αθλητή της κιτρινόμαυρης εξέδρας. Με την κιτρινόμαυρη φανέλα κατέκτησε το ιστορικό τρεμπλ του 2021 και το Πρωτάθλημα του 2023.

Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Πάτρικ Λέμος για την προσφορά του στο Σύλλογο. Θα αποτελεί πάντα κομμάτι της μεγάλης μας ιστορίας.

Σε μία σχέση αγάπης, δεν λες ποτέ αντίο. Εις το επανιδείν φίλε Πάτρικ! Μόνο ΑΕΚ!».