Η καθυστέρηση πάντα φέρνει κίνδυνο. Και το να αναβάλλεις ένα μεγάλο σχέδιο σημαίνει, συχνά να το καταστρέφεις. Miguel Cervantes, 1547-1616,  Ισπανός συγγραφέας

Η 49η KASTORIA International Fur Fair θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 27 Απριλίου 2024, στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας

Με τη συμμετοχή 68 λληνικών και αλλοδαπών γουνοποιητικών επιχειρήσεων, θα πραγματοποιηθεί η Διεθνή έκθεση Γούνας Καστοριάς στην οποία θα παρουσιαστούν οι παγκόσμιες τάσεις του προϊόντος για το 2024-2025, σε γυναικεία και ανδρικά έτοιμα γούνινα και δερμάτινα ενδύματα, αξεσουάρ, υπηρεσίες αλλά και  μηχανήματα.   

Η Καστοριά είναι το μοναδικό παραγωγικό κέντρο γούνας στον δυτικό κόσμο κι οι οργανωτές της Έκθεσης, που είναι ο Σύνδεσμος Γουνοποιών, φιλοδοξούν να αποτελέσει για άλλη μια χρονιά το σημείο συνάντησης για εμπορικές συνεργασίες, προσφέροντας παράλληλα μια τεράστια ποικιλία προϊόντων και φυσικά με την εγγύηση της ποιότητας των σημαντικότερων βιοτεχνιών του κλάδου που ξεχωρίζουν στον διεθνή ανταγωνισμό.   

Το Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, ένας χώρος 13.000 τ.μ., που θα φιλοξενήσει τις δημιουργίες των γουνοποιών θα μετατραπεί  για τρείς ημέρες σε ένα διεθνές σταυροδρόμι επιχειρηματικής δράσης με εμπορικούς επισκέπτες από όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά αλλά και την Κίνα που είναι κι ο σταθερός ανταγωνιστής της ελληνικής γούνας τα τελευταία χρόνια.