Η ίδια η απελπισία, αν συνεχιστεί για πολύ καιρό, μπορεί να γίνει ένα είδος καταφυγίου όπου μπορεί κανείς να βολευτεί και να αισθάνεται άνετα. Charles-Augustin Sainte-Beuve, 1804-1869, Γάλλος κριτικός

Γιουβέντους-Χειρουργήθηκε για κάταγμα μύτης ο Σέζνι (pic)

14 Απριλίου, 2024

 Ο Πολωνός τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Βόιτσεχ Σέζνι, χειρουργήθηκε για κάταγμα μύτης, ανακοίνωσε σήμερα η ιταλική ομάδα.
 «Μετά τον αγώνα με την Τορίνο, ο Βότσεχ Σέζνι υποβλήθηκε σε εγχείρηση για κάταγμα των οστών της μύτης του», εξήγησε η Γιουβέντους σε ανακοίνωση, διευκρινίζοντας ότι η επέμβαση είχε «τέλειο αποτέλεσμα».

 Η διάρκεια της μη διαθεσιμότητας του δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά αναμένεται να είναι εκτός τουλάχιστον από τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος της Γιουβέντους, με την Κάλιαρι την Παρασκευή.

 Ο Σέζνι, ο οποίος θα κλείσει τα 34 αυτή την εβδομάδα, έπαιξε χθες (13/4) ολόκληρο το ντέρμπι με την Τορίνο που έληξε ισόπαλο (0-0). Παρέμεινε όμως για αρκετή ώρα στο έδαφος στο τέλος του αγώνα μετά από σύγκρουση με παίκτη της Τορίνο, αλλά κατάφερε να τελειώσει τον αγώνα.

 Ο Σέζνι θα αγωνιστεί με την Πολωνία στο Euro 2024 (14 Ιουνίου – 14 Ιουλίου) και θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία, την Αυστρία και τη Γαλλία στον 4ο  όμιλο στη Γερμανία.

 A. Βαζογιάννης