Ένα πράγμα που πρέπει να μάθεις για την πολιτική είναι ότι δεν μπορείς να πας να παίξεις γκολφ με τον Πρόεδρο και να τον νικήσεις. Lyndon Johnson, 1908-1973, Αμερικανός πρόεδρος

Έως το 2026 στον Παναθηναϊκό και οι Κυριόπουλος, Βολάκης

6 Νοεμβρίου, 2023

Μετά τους Νάσο Νταμπίζα και Θανάση Προδρομίτη, ο Παναθηναϊκός επέκτεινε το μεσημέρι της Δευτέρας (6/11) έως το καλοκαίρι του 2026 τα συμβόλαια κι άλλων δύο νεαρών «αποφοίτων» της «πράσινης» ακαδημίας, των Γιώργου Κυριόπουλου και Κώστα Βολάκη, οι οποίοι θα συνεχίσουν να ενισχύουν στην παρούσα φάση τη Β’ ομάδα.

Ο Κυριόπουλος που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Οκτώβριο του 2021 κι έχει ακολουθήσει δύο φορές την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, εντάχθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου το 2018 και ήταν μέλος της Κ19 που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2022. Στις 15 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, αγωνιζόμενος στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Βόλο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Επίσης, ευχαριστώ το τεχνικό επιτελείο για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω στην πρώτη ομάδα και τώρα στη δεύτερη ομάδα. Θέλω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη, να δείξω ότι την αξίζω και να φτάσουμε σε επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο 19χρονος, διεθνής με την Εθνική Νέων μεσοεπιθετικός λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο συνομήλικός του, Κώστας Βολάκης (επίσης μεσοεπιθετικός) υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Οκτώβριο του 2021, μετράει ήδη σχεδόν μία δεκαετία στην ακαδημία του συλλόγου και ήταν μέλος της Κ19 που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2022.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα που αγαπάω από μικρός και βρίσκομαι ήδη 10 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για τη στήριξη που μου δίνει. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να δικαιώσω όσους με πιστεύουν» δήλωσε ο Βολάκης μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι».

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ