Η τέχνη της πολιτικής είναι να προβλέπεις το αναπόφευκτο και να επισπεύδεις την εμφάνιση του. - Ταλεϋράνδος, 1754-1838, Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών

Έως τα μέσα Φεβρουαρίου η επισημοποίηση της εισόδου Ράτκλιφ στη Μάντσεστερ Γ.

15 Ιανουαρίου, 2024

Ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ ελπίζει ότι η συμφωνία του για την αγορά του 25% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επισημοποιηθεί μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος έκανε δηλώσεις χθες (14/1), καθώς βρέθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» για τον αγώνα πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ.

Ο Ράτκλιφ αναμένει επί του παρόντος την έγκριση της Premier League, αφού η πετροχημική εταιρεία του, INEOS, ολοκλήρωσε τη συμφωνία για την απόκτηση μειοψηφικού μεριδίου στους «Κόκκινους Διαβόλους» τον περασμένο μήνα.

Αυτή η διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει έως και οκτώ εβδομάδες, αλλά ο Ράτκλιφ έχει ήδη ξεκινήσει τη δουλειά κι επισκέφτηκε το στάδιο και την προπονητική βάση του συλλόγου στο Κάρινγκτον, στις αρχές Ιανουαρίου.

«Αρχές έως τα μέσα Φεβρουαρίου, ελπίζουμε», είπε ο Ράτκλιφ, προτού αστειευθεί: «Ελπίζουμε να μην βρουν κάτι επιλήψιμο στο βιογραφικό μας!».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ