Με κακούς νόμους και καλούς δημόσιους λειτουργούς είναι ακόμα δυνατόν να κυβερνήσεις. Με κακούς δημόσιους λειτουργούς όμως, ούτε οι καλύτεροι νόμοι δεν μπορούν να βοηθήσουν. - Otto von Bismarck, 1815-1898, Γερμανός καγκελάριος

EURO 2024-Χάσεκ: «Η Πορτογαλία ήταν καλύτερη»

19 Ιουνίου, 2024

Η Πορτογαλία «ήταν πολύ καλύτερη» και «άξιζε να νικήσει», παραδέχθηκε ο Ιβάν Χάσεκ, λίγο μετά την ήττα από την Πορτογαλία με 2-1, για την 1η αγωνιστική στον 6ο όμιλο του EURO 2024.

    «Μας έλειπε η επιθετική δύναμη. Η κατάσταση ήταν λίγο καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν αρκετό», τόνισε ο προπονητής της Τσεχίας και πρόσθεσε:

    «Ομως η Πορτογαλία ήταν πολύ καλύτερη και άξιζε τη νίκη. Δεν έχω τίποτε για να κατηγορήσω τους παίκτες μου, κατά κάποιον τρόπο ήμασταν άτυχοι που δεν πήραμε έναν βαθμό».

    Αναφερόμενος στον Ρόμπιν Χράνατς και το αυτογκόλ, ο Χάσεκ είπε ότι «Στάθηκε άτυχος. Το γήπεδο ήταν πολύ βρεγμένο και αυτό μπορεί να συμβεί. Δεν ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί. Είναι πραγματικά κρίμα να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό. Είδαμε την ποιότητά τους, αλλά νομίζω ότι τους δυσκολέψαμε».

    Ερωτηθείς για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Χάσεκ εξέφρασε την άποψη ότι ο Πορτογάλος επιθετικός «έχει αποδείξει την ποιότητά του και την ικανότητά του να δημιουργεί ευκαιρίες. Είναι απίστευτο να είσαι τόσο επικίνδυνος στην ηλικία του. Του βγάζω το καπέλο, είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ