Όσο σπάνια κι αν είναι η αλήθεια, η προσφορά ανέκαθεν ήταν μεγαλύτερη από τη ζήτηση. Josh Billings, 1818-1885, Αμερικανός χιουμορίστας.

EURO 2024-Ράνγκνικ: «Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα»

18 Ιουνίου, 2024

Ο προπονητής της εθνικής Αυστρίας, Ραλφ Ράνγκνικ, δήλωσε ότι δεν θα ρίξει το… φταίξιμο στον αμυντικό Μαξ Βέμπερ για το αυτογκόλ του στην ήττα με 1-0 από τη Γαλλία στον πρώτο της αγώνα για το EURO 2024 τη Δευτέρα.

«Λοιπόν, είναι προφανές ότι είμαστε απογοητευμένοι με αυτό το αποτέλεσμα. Σε 100 λεπτά δεν δεχθήκαμε ούτε ένα γκολ από τη Γαλλία, το μοναδικό γκολ ήταν ένα πολύ ατυχές αυτογκόλ», είπε ο Ράνγκνικ στους δημοσιογράφους και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει καμία μομφή για τον Μαξ Βέμπερ. Αλλά αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό είναι να μην κατηγορεί τον εαυτό του. Μεταξύ των μελών της ομάδας, μεταξύ του προσωπικού, όλοι γνωρίζουν ότι ήταν μια κατάσταση που ήταν εξαιρετικά ατυχής. Δέχτηκε τη μπάλα στο κεφάλι του και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα». 

Κλέινοντας ο προπονητής της Αυστρίας είπε: «Νομίζω ότι (ο προπονητής της Γαλλίας) Ντιντιέ Ντεσάμπ ήταν πολύ χαρούμενος όταν ήρθε το τελευταίο σφύριγμα και νομίζω ότι αυτό δείχνει την εξαιρετική απόδοση της ομάδας μου.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΡΚΑΔΗΣ