Οι μεγάλες υποκρισίες δεν υπάρχουν για να κρύψουμε την ασχήμια και το κακό που έχουμε μέσα μας, αλλά την κενότητά μας. Το πιο δύσκολο πράγμα να κρυφτεί είναι κάτι που δεν υπάρχει. Eric Hoffer, 1902 - 1983, Αμερικανός συγγραφέας και φιλόσοφος

EURO 2024 (Πολωνία-Ολλανδία 1-2): Δηλώσεις των Πρόμπιερτζ και Χάκπο

16 Ιουνίου, 2024

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του EURO 2024 ανάμεσα στην Πολωνία και την Ολλανδία:

ΜΙΧΑΛ ΠΡΟΜΠΙΕΡΤΖ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ): «Πρώτα από όλα, θα ήθελα να πω ευχαριστώ σε όλους τους Πολωνούς φιλάθλους, σε όσους ήταν εδώ και σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα στην τηλεόραση. Είπα στους παίκτες ότι σε κάποιες στιγμές δεν κρατούσαμε την μπάλα για αρκετή ώρα και δεν πιέσαμε αρκετά μπροστά. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν. Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε όλο και πιο δυνατοί σε αυτό το τουρνουά. Παίξαμε επιθετικά, ήμασταν κοντά στον αντίπαλο, ήμασταν καλά οργανωμένοι».

ΚΟΝΤΙ ΧΑΚΠΟ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ): «Ήταν ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο. Προφανώς σκόραραν πρώτοι, οπότε ήταν λίγο πιο δύσκολο. Δημιουργήσαμε όμως πολλές καλές ευκαιρίες. Πρέπει να είμαστε πιο ουσιαστικοί. Αλλά συνολικά, νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΡΚΑΔΗΣ