Οι άνθρωποι έχουν το ελάττωμα όταν έχει νηνεμία να νομίζουν ότι δεν θα έρθει ποτέ καταιγίδα και δεν προετοιμάζονται. Niccolo Machiavelli, 1469-1527, Ιταλός πολιτικός φιλόσοφος

EURO 2024: Νοκ άουτ ο Μπαστόνι στην Ιταλία

16 Νοεμβρίου, 2023

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής στην Εθνική Ιταλίας και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι τρέχει για να καλύψει τη μη διαθεσιμότητα των Αλεσάντρο Μπαστόνι (θλάση στη δεξιά γάμπα) και Γκουλιέλμο Βικάριο (ίωση), ενόψει των δύο αγώνων της «Σκουάντρα Ατζούρα» με τη Βόρεια Μακεδονία και την Ουκρανία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2024.

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός τηλεφώνησε στον αμυντικό της Ρόμα Τζανλούκα Μαντσίνι και τον τερματοφύλακα της Αταλάντα Μάρκο Καρνεσέκι προκειμένου να αναπληρώσει το κενό στις δύο θέσεις, με την Ιταλία να παίζει το μέλλον της στη διοργάνωση, καθώς η πρόκριση στα τελικά της Γερμανίας κάθε άλλο παρά έχει εξασφαλιστεί.

Μετά τις δοκιμές στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο αμυντικός της Ίντερ επιβεβαιώθηκε η μυϊκή καταπόνηση στη δεξιά γάμπα και κρίθηκε ανίκανος να παράσχει τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ως εκ τούτου, ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας κι επέστρεψε στους «Νερατζούρι».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ