Αν δεν υπήρχε ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας. Γιώργος Κατσιφάρας, 1935-2012, Έλληνας πολιτικός

Επιστροφή Βεργέτη στον Αστέρα Τρίπολης

8 Ιουλίου, 2024

Ο Στάικος Βεργέτης επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου θα αναλάβει την Β΄ ομάδα του συλλόγου η οποία τη νέα αγωνιστική περίοδο (2024-25) θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Μιλώντας για την επάνοδό του στο αρκαδικό συγκρότημα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε «χαρούμενος», κυρίως επειδή «αναλαμβάνω έναν ρόλο διαφορετικό από αυτόν που είχα στο παρελθόν. Καλούμαι να βοηθήσω ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας Β’ που δεν είναι άλλοι από την καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League 2 και την ανάδειξη – καλύτερη προετοιμασία νεαρών, κυρίως Ελλήνων ποδοσφαιριστών, για μελλοντική στελέχωση της ομάδας Α’».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή, κ. Στάικο Βεργέτη, ο οποίος αναλαμβάνει την Ομάδα Β’ του συλλόγου. Ο κ. Στάικος Βεργέτης γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου 1976 στην Τρίπολη. Το 2000 αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και είναι κάτοχος του προπονητικού πτυχίου UEFA Pro.

Στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έχει συνολικά εργαστεί περισσότερα από δέκα χρόνια, αναλαμβάνοντας σε δύο θητείες και ως πρώτος προπονητής και οδηγώντας δύο φορές την ομάδα στους ομίλους του Europa League.

Στην προπονητική του καριέρα έχει εργαστεί στην Νέα Σαλαμίνα της Κύπρου, στην Δόξα Δράμας, στην Νίκη Βόλου, στον ΟΦ Ιεράπετρας και στην ινδική ομάδα, Roundglass Punjab FC. Καλωσορίζουμε τον κ. Στάικο Βεργέτη και πάλι στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ