Ου γαρ ο δικαστής, ουδ’ ο βουλευτής, ουδ’ ο εκκλησιαστής άρχων εστί, αλλά το δικαστήριον, η βουλή και ο δήμος. Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Επίσκεψη Κώστα Καραμανλή στο εργοστάσιο της JTI στην Ξάνθη

15 Ιανουαρίου, 2024

Το εργοστάσιο  της JTI στην Ξάνθη (ΣΕΚΑΠ) επισκέφτηκε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος ΔΣ της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδας (ΣΕΚΕ),  Κώστας  Καραμανλής. 
Ο κ. Καραμανλής ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και ενημερώθηκε εκτενώς για την επενδυτική δράση της JTI στην ακριτική περιοχή της Ξάνθης καθώς και  για το παραγωγικό, εξαγωγικό και κοινωνικό «αποτύπωμα» της JTI από το διευθυντή του εργοστασίου, Danilo Stojanovic. 
Ο κ. Καραμανλής δήλωσε εντυπωσιασμένος από την επένδυση, την ποιότητα των εγκαταστάσεων, τους μηχανισμούς για την εξασφάλιση της ποιότητας και τα μέτρα για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων. 
Από την πλευρά του και αναφερόμενος στη στενή συνεργασία JTI και ΣΕΚΕ ο κ. Stojanovic δήλωσε: «Εμπιστευόμαστε την ποιότητα του ελληνικού καπνού εδώ και πάνω από 42 χρόνια για τα προϊόντα μας διεθνώς και συνεχίζουμε τη στενή μας συνεργασία με τη ΣΕΚΕ, προς όφελος και των δύο πλευρών».