Το μεγαλείο της προσευχής βρίσκεται πρωτίστως στο γεγονός ότι δεν παίρνει καμία απάντηση. Antoin de Saint-Exupery, 1900-1940, Γάλλος συγγραφέας

Επίσημα «τέλος» ο Αναστασίου από την Κηφισιά

6 Δεκεμβρίου, 2023

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας, η Κηφισιά ανακοίνωσε την -αναμενόμενη- λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αναστασίου. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τους νεοφώτιστους το περασμένο καλοκαίρι, ενόψει της παρθενικής συμμετοχής του συλλόγου των βορείων προαστίων στη Super League. Αν και στο ξεκίνημα της σεζόν τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά, η Κηφισιά έκλεισε τον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου στην τελευταία θέση της κατάταξης με οκτώ βαθμούς (όσους και ο ΠΑΣ Γιάννινα) και η ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Παναιτωλικό (πρώην ομάδα του Αναστασίου) με 3-0 ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε στην απομάκρυνση του 51χρονου προπονητή.

Μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου, αποχωρούν από την Κηφισιά και οι συνεργάτες του, Ανδρέας Σκέντζος, Γιώργος Λαγκαδίτης και Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος.