Αυτοί που φοβούνται περισσότερο την έλλειψη τάξης από την έλλειψη δικαιοσύνης δημιουργούν περισσότερο κι από τα δυο - William Sloane Coffin, 1924-2006, Αμερικανός ιεροκήρυκας & ακτιβιστής

Επεκτείνουν τη συνεργασία τους ERGO Ασφαλιστική και Όμιλος ΙΑΣΩ

Την επέκταση της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν η ERGO Ασφαλιστική και ο Όμιλος ΙΑΣΩ. 

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο οργανισμών από την 1η Ιανουαρίου 2024 και αφορά στο ΙΑΣΩ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, ΙΑΣΩ Παίδων, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ενώ, όπως αναφέρει ανακοίνωση της ασφαλιστικής εταιρείας, σε εκδήλωση στο ΙΑΣΩ ανακοινώθηκε ότι η συνεργασία επεκτείνεται.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής Αποζημιώσεων Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας της ERGO, Αλέξανδρος Λιάνος, «κύριος άξονας της στρατηγικής της ERGO τα επόμενα χρόνια, αποτελεί η ενίσχυση της παρουσίας της στις ασφαλίσεις ζωής και υγείας, με στόχο να αναδειχθεί ηγέτης και σε αυτούς τους κλάδους ασφάλισης. Η στρατηγική αυτή περιλαμβάνει ένα πλάνο ενεργειών, που εστιάζουν στη συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων της, αλλά και των υπηρεσιών της, πάντοτε με βάση το όραμά της να γίνει η πρώτη επιλογή για τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η στρατηγική συνεργασία της ERGO με τον Όμιλο ΙΑΣΩ και συγκεκριμένα με τις μονάδες υγείας Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ, τη Γενική Κλινική ΙΑΣΩ, την Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, καθώς και το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Από τη συγκεκριμένη συνεργασία, οι ασφαλισμένοι της ERGO θα απολαμβάνουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας και ιδιαίτερα προνόμια σε έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους Υγείας στην Ελλάδα όπως είναι το ΙΑΣΩ, προκειμένου να καλύψουν αποτελεσματικά τις υγειονομικές ανάγκες τους».

Ε.Παπ.