Η τραγωδία της εποχής μας είναι ότι η αριστερά στρέφεται κατά του έθνους και η δεξιά κατά του κράτους. Σαρλ Ντε Γκωλ, 1890-1970, Γάλλος πρόεδρος

Επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Microsoft η Apifon

15 Νοεμβρίου, 2023

Με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, μια καινοτόμος εταιρεία, που εκκίνησε το 2014, με μια ομάδα μόλις πέντε ατόμων, έχει εξελιχθεί σήμερα σε έναν από τους κορυφαίους συνεργάτες του επιχειρηματικού κολοσσού της Microsoft στην Ελλάδα, στο πεδίο της παροχής λύσεων μάρκετινγκ σε επιχειρήσεις. Ο λόγος για την Apifon, που μπήκε στην αγορά πριν από περίπου εννέα χρόνια, όταν ο 26χρονος τότε ιδρυτής της, Κωνσταντίνος Στρουμπάκης, συνειδητοποίησε την έλλειψη κατάλληλων εργαλείων απευθείας μάρκετινγκ.

Χαρακτηριστικό δείγμα της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι ότι στο Azure Marketplace υπάρχουν ήδη διαθέσιμες δύο εξειδικευμένες λύσεις της Apifon, έτοιμες για άμεση αγορά και ενεργοποίηση, οι οποίες προωθούνται ταυτόχρονα και από τη Microsoft σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και σε εταιρικούς πελάτες.

«Η συνεργασία μας με τη Microsoft (…) εξελίσσεται δημιουργικά και δυναμικά (…). Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει εξειδικευμένες ομάδες από μηχανικούς που διαθέτουν τις κορυφαίες πιστοποιήσεις της Microsoft» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Στρουμπάκης, διευθύνων σύμβουλος της Apifon.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, οι επιχειρήσεις που αξιοποιούν τις υπηρεσίες business messaging της Apfion, έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα αυτοματοποιημένες καμπάνιες επικοινωνίας, οι οποίες τους επιτρέπουν να αυξήσουν τα έσοδά τους και να βελτιώσουν τη διάδραση με τους πελάτες τους. Προκειμένου να προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία, η Apifon αξιοποιεί τις πλατφόρμες και λύσεις της Microsoft, όπως η Azure, της οποίας αποτελεί managed partner.

«Η Apifon έχει επενδύσει σημαντικά στη συνεργασία της με τη Microsoft, η οποία εξελίχθηκε στη διάρκεια των τελευταίων ετών. Η εταιρεία πέτυχε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αποκτήσει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και να εξελιχθεί σε managed partner. Στην Apifon υπάρχουν ομάδες στελεχών και μηχανικών με εξειδίκευση στο cloud, οι οποίες έχουν συνεισφέρει σημαντικά στην ταχεία ανάπτυξη των υπηρεσιών της Apifon και στην ενίσχυση της απήχησής τους στην ελληνική αγορά. Επιπλέον, η Microsoft βοηθά την Apifon στην περαιτέρω ανάπτυξη της πλατφόρμας της, προκειμένου να παραμένει πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας» δήλωσε η Γιάννα Ανδρονοπούλου, διευθύνουσα σύμβουλος Microsoft Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας._