Το πιο θλιβερό στη ζωή αυτή τη στιγμή είναι ότι η επιστήμη συγκεντρώνει γνώση πολύ πιο γρήγορα από ό,τι η κοινωνία αποκτά σοφία - Ισαάκ Ασίμοφ (1920-1992, Αμερικανός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας)

Επαιξε κόντρα στην Μπενφίκα έχοντας περάσει το βράδυ στο νοσοκομείο ο Φρίντρικσον

29 Νοεμβρίου, 2023

Χρησιμοποιήθηκε ο Ελβαρ Φρίντρικσον 23:16 στο αποψινό, νικηφόρο, παιχνίδι του ΠΑΟΚ , στο PAOK Sports Arena, απέναντι στην Μπενφίκα, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League, παρουσία που δε θα είχε σημασία ιδιαίτερη, αν ο Ισλανδός γκαρντ του «Δικεφάλου» δεν είχε περάσει το βράδυ τη Τρίτης (28/11) στο νοσοκομείο.

Ο Φρίντρικσον, ειδικότερα, ένιωσε αδιαθεσία, με στομαχικές ενοχλήσεις, στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης που έκανε η ομάδα το απόγευμα της Τρίτης (28/11), στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας της για τη μάχη με τους Πορτογάλους. Κατάσταση η οποία για να αντιμετωπιστεί διακομίστηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου πέρασε το βράδυ με χορήγηση ορού. Επιλογή του ήταν να μη λείψει από το παιχνίδι με την Μπενφίκα, με το πρόβλημά του, πλέον, να αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή.

Λιγότερο από πέντε λεπτά, ακόμη, αγωνίστηκε κόντρα στην Μπενφίκα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν, εσχάτως, στη μέση.

ΡΟΥΛΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ