Κάποιοι γεννιούνται Μεγάλοι, κάποιοι πετυχαίνουν τη μεγαλοσύνη, και σε κάποιους η μεγαλοσύνη έρχεται ουρανοκατέβατη. William Shakespeare, 1564-1616, Άγγλος δραματουργός

Ελληνική Λύση: Η Ελλάδα αντί να είναι πρωταγωνιστής στις εξελίξεις που την αφορούν άμεσα, έχει καταντήσει «παρίας» και «δορυφόρος» ξένων δυνάμεων»

«Ολόκληρη η υφήλιος παρακολουθεί έντρομη τις εξελίξεις στην περιοχή μας, με την ευθεία επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ για πρώτη φορά, αλλά ο “ανέμελος” πρωθυπουργός επέλεξε να φύγει για τριήμερο, προκειμένου να κάνει “βουτιές” στα Χανιά», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του κόμματος «δυστυχώς, αυτή την “ανεμελιά” του Κ. Μητσοτάκη, την πληρώνει η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός πάρα πολύ ακριβά. Η Ελλάδα αντί να είναι πρωταγωνιστής στις εξελίξεις που την αφορούν άμεσα, έχει καταντήσει “παρίας” και “δορυφόρος” ξένων δυνάμεων».

«Είναι βέβαιο ότι ο ελληνικός λαός θα τιμωρήσει την ανεμελιά και την ανευθυνότητα του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης του, στις 9 Ιουνίου. Η ψήφος των Ελλήνων στις ευρωεκλογές στην Ελληνική Λύση, δεν θα είναι “ψήφος διαμαρτυρίας”, αλλά υπεύθυνη επιλογή για το μέλλον της πατρίδας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Θ. Αξελός