Όποτε υπάρχουν στη μέση πολλά λεφτά, δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν. Agatha Christie, 1890-1976, Βρετανίδα συγγραφέας

Ελλ. Λύση: Η ΝΔ αντί να λάβει δραστικά μέτρα κατά των καρτέλ και των κερδοσκόπων, τους αφήνει να κερδίζουν δισεκατομμύρια στις πλάτες των Ελλήνων

«Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ προβάλλουν “διθυραμβικά” την είδηση για τα πρόστιμα ύψους 1.380.000 ευρώ σε 13 επιχειρήσεις για αθέμιτη κερδοφορία. Δεν λένε όμως, ότι η ίδια η κυβέρνηση έχει ομολογήσει πως από αυτά τα πρόστιμα, εισπράττεται ένα ελάχιστο ποσοστό!», τονίζει η Ελληνική Λύση.

Επισημαίνει ότι «την ώρα που η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στον πληθωρισμό της απληστίας και της αισχροκέρδειας, η Ν.Δ. αντί να λάβει δραστικά μέτρα κατά των καρτέλ και των κερδοσκόπων, τους αφήνει να κερδίζουν δισεκατομμύρια στις πλάτες των Ελλήνων!».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος «η Ελληνική Λύση είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που αποκάλυψε πως η ληστεία των Ελλήνων προς όφελος των καρτέλ είναι πολιτική απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Σήμερα μας επιβεβαιώνουν έως και οι “κεντρικοί τραπεζίτες”».

 

Θ. Αξελός