Συμβαίνει να είναι ευκολότερο να ιδρύσεις μια καινούργια πολιτική ομάδα παρά να γίνεις σταδιακά ο αρχηγός μιας υπάρχουσας ομάδας. Vauvenargues, 1715-1747, Γάλλος γνωμικογράφος

Έκθεση ζωγραφικής μαθητών του Ανατόλια στο πλαίσιο του «Anatolia 100 Θεσσαλονίκη»

15 Μαΐου, 2024

Μια ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής με τίτλο Icons and Echoes με περισσότερα από 200 έργα μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου του Κολλεγίου Ανατόλια θα πραγματοποιηθεί στις 16, 17 & 18 Μαΐου 2024, στην αίθουσα τέχνης Metamorfosis (Χρυσοστόμου Σμύρνης 11).

Η έκθεση εγκαινιάζεται αύριο, Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 19:00.

Η παρουσίαση των έργων θα πλαισιώνεται από τις μουσικές συνθέσεις που έχουν δημιουργήσει τα παιδιά. Με έναυσμα τη δημιουργική διάθεση και με την καθοδήγηση των καθηγητών Εικαστικών και Μουσικής του Anatolia High School, οι μαθητές και μαθήτριες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν σε ένα σκοπό που αποτελούσε ανέκαθεν έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς του Κολλεγίου Ανατόλια: τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού.

Η έκθεση Icons and Echoes εντάσσεται στις επετειακές  εκδηλώσεις Anatolia 100 Θεσσαλονίκη για τη συμπλήρωση 100 ετών από τη μετεγκατάσταση του Κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη.