Ένα πράγμα που πρέπει να μάθεις για την πολιτική είναι ότι δεν μπορείς να πας να παίξεις γκολφ με τον Πρόεδρο και να τον νικήσεις. Lyndon Johnson, 1908-1973, Αμερικανός πρόεδρος

«Δίκαιες οι αποδοκιμασίες»

6 Απριλίου, 2024

Πολύ δύσκολη είναι πλέον η «υπόθεση παραμονή» για την Σαλερνιτάνα, μετά την ισοπαλία 2-2 που παραχώρησε στην Σασουόλο για τον καμπιονάτο. Η ομάδα του Κώστα Μανωλά, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τον βαθμό, που ωστόσο δεν προσφέρει κάτι σημαντικό, δεδομένου ότι η Σαλερνιτάνα παραμένει ουραγός στην κατάταξη.

    Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, έδειξε κατανόηση για τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

    «Συμφωνώ με τον Αντόνιο Καντρέβα, κάναμε ό,τι μπορούσανε αλλά κάθε φάση γυρίζει εις βάρος μας. Δεν μπορώ να δώσω μία εξήγηση. Στο γήπεδο δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας παρότι είχαμε άσχημη ψυχολογία μετά από το 0-2. Ο βαθμός που πήραμε θα μας δώσει την ώθηση για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια. Από την πρώτη στιγμή που έφθασα στην Ιταλία είδα ότι οι μεγαλύτεροι βοηθούσαν τους πιο νεαρούς και τώρα που μεγάλωσα είμαι αυτός που πρέπει να βοηθήσω τα παιδιά. Κάνουμε πάντα το καλύτερο για τους οπαδούς μας, είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία και επομένως οι αποδοκιμασίες είναι δίκαιες. Τις αξίζουμε, αλλά ήρθε η ώρα να σταθούμε δίπλα στους νέους. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν νομίζω πως δεν υπάρχει στήριξη στο Αρέκι, όταν δεν παίζουμε καλά υπάρχουν αποδοκιμασίες. Είναι λογικό, είμαστε τελευταίοι. Όταν επιστρέψαμε στη διεκδίκηση του ματς, οι οπαδοί μάς βοήθησαν και φτάσαμε στην ισοφάριση».