Οι προκαταλήψεις είναι μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου. Μπορείς να σχηματίσεις μια γνώμη χωρίς να έχεις όλα τα δεδομένα -  E.B. White

Δέκα βραβεία σε 2 μήνες για UNI-PHARMA και InterMed του ΟΦΕΤ

«Δέκα διακρίσεις, οι οποίες υπογραμμίζουν το πνεύμα καινοτομίας, αειφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης, κατέκτησαν αντίστοιχα, προϊόντα, υπηρεσίες αλλά και η στρατηγική των UNI-PHARMA & InterMed, φαρμακοβιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ)».

Αυτό επισημαίνει ανακοίνωση της εταιρείας και υπενθυμίζεται ότι τις 10 αυτές διακρίσεις οι UNI-PHARMA και InterMed κατέκτησαν το διάστημα Μάρτιος – Απρίλιος 2024 στο πλαίσιο των διοργανώσεων «Green Brand Awards», «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς», «Προϊόν της Χρονιάς».

Η Ιουλία Τσέτη, πρόεδρος και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), δήλωσε σχετικά: «Αυτό που μας χαρακτηρίζει στον ΟΦΕΤ, είναι ότι είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο της Καινοτομίας και της Αριστείας. Τα δέκα βραβεία και οι διακρίσεις που λάβαμε στο διάστημα δύο μηνών, για εμένα προσωπικά είναι ένα μήνυμα – επιβεβαίωση, ότι ο χώρος του επιχειρείν, με επένδυση στην Καινοτομία και Αριστεία μπορεί να έχει προστιθέμενη αξία και βιώσιμη ανάπτυξη».

Τα βραβεία
Αναλυτικά, τα βραβεία που κατέκτησαν οι δύο φαρμακοβιομηχανίες στο πλαίσιο των αντίστοιχων θεσμών, είναι:

I. Προϊόν της Χρονιάς 2024
Στον μεγαλύτερο και σημαντικότερο θεσμό βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, βραβεύτηκαν δύο σκευάσματα της φαρμακοβιομηχανίας InterMed:
– EVA INTIMA CERVASIL Granules και
– THE SKIN PHARMACIST – sensitive skin
Τα σκευάσματα φέρουν πλέον το λογότυπο «Αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς 2024» καθώς ξεχώρισαν για την καινοτομία και το δημιουργικό τους πνεύμα, ως καταναλωτικά και χρήσιμα προϊόντα.
 
II. Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024
Σε αυτή την εκδήλωση όπου οι φαρμακοποιοί ψηφίζουν με αμιγώς επιστημονικά κριτήρια, οι UNI-PHARMA & InterMed, κατέκτησαν δύο PLATINUM και δύο GOLD βραβεία.
Ειδικότερα διακρίθηκαν τα ακόλουθα προϊόντα, καθώς και η ομάδα πωλήσεων της UNI-PHARMA:
– Apotel Syrup in stick της UNI-PHARMA με PLATINUM βραβείο στην κατηγορία «Λανσάρισμα νέου προϊόντος φαρμακείου (ιατροτεχνολογικά – ΜΗΣΥΦΑ- OTC – Συμπληρώματα διατροφής)»
– Ομάδα Πωλήσεων της UNI-PHARMA με GOLD βραβείο στην κατηγορία «Ομάδα Πωλήσεων που διακρίθηκε στα φαρμακεία»
– Eva Intima Cervasil Granules της InterMed με GOLD βραβείο στην κατηγορία «Συμπληρώματα Διατροφής»
– Unident Kids InterMed της InterMed με PLATINUM βραβείο στην κατηγορία «Design & Packaging προϊόντος φαρμακείου»
 
III. GREEN BRAND AWARDS 2024
Στον θεσμό που προάγει την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης οι οποίες συμβάλλουν στην GREEN οικονομία και στο Eco Living, ο ΟΦΕΤ διακρίθηκε με τα ακόλουθα βραβεία:
– Όμιλος Τσέτη: Αειφόρος Ανάπτυξη – Μία διαρκής υπενθύμιση, GOLD διάκριση
στην κατηγορία «3.1.3 Green Business / Industry Process»
– UNI-PHARMA: Η πράσινη τεχνολογία δείχνει το δρόμο της βιωσιμότητας, GOLD διάκριση στην κατηγορία «3.1.1 Green Technology Concept»
– Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη: Στρατηγική CSR με οικολογικό πρόσημο, BRONZE διάκριση στην κατηγορία «Green CSR»
– UNI-PHARMA: Μειώνουμε το ανθρακικό μας αποτύπωμα, με BRONZE διάκριση στην κατηγορία «3.1.7 Low Energy Equipment».