Αν η επιχείρηση είναι ξύπνια και δραστήρια, το κεφάλαιο συσσωρεύεται, ό,τι κι αν συμβαίνει στο λογιστήριο. Αν η επιχείρηση κοιμάται, το κεφάλαιο χάνεται σιγά-σιγά, ό,τι κι αν κάνει το λογιστήριο. John Maynard Keynes, 1883-1946, Βρετανός οικονομολόγος

Δείπνο Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό πριν το Βερολίνο

20 Μαΐου, 2024

Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Βερολίνο και το φάιναλ φορ της Euroleague, όπου θα παλέψει για την επιστροφή της στην κορυφή της Ευρώπης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρέθεσε δείπνο σε παίκτες, προπονητές και μέλη του staff του Παναθηναϊκού, σε εστιατόριο της Κηφισιάς. 

Εν μέσω οικογενειακού κλίματος, ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την πρώτη τους δοκιμασία στην καταληκτική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και τον ημιτελικό με τη Φενερμπαχτσέ (24/5).

Παράλληλα, τους εξέφρασε την εμπιστοσύνη που τρέφει στα πρόσωπα τους για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής και του έβδομου ευρωπαϊκού της Ιστορίας τους, ενώ επανέλαβε ότι τους θεωρεί την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΩΜΑΣ