Η υπομονή μας θα πετύχει περισσότερα από τη δύναμή μας. Edmund Burke, 1729-1797, Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος

Βρούτσης: «Η απόκτηση του ελληνικού διαβατηρίου από τον Κουρουγκλίεβ είναι θέμα λίγων ωρών»

22 Φεβρουαρίου, 2024

Τους πρωταθλητές Ευρώπης στην Πάλη, τον «χρυσό» Νταουρέν Κουρουγκλίεβ και τη «χάλκινη» Μαρία Πρεβολαράκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βουκουρέστι, υποδέχτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, προκειμένου να τους συγχαρεί για τις πρόσφατες επιτυχίες τους αλλά και για όλα όσα έχουν προσφέρει στον αθλητισμό της χώρας μας.

O κ. Βρούτσης ευχαρίστησε τους πρωταθλητές μας για όλα όσα έχουν πετύχει και δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα τους και θα τους στηρίζει σε ό,τι χρειαστούν.

Μάλιστα ο κ. Βρούτσης απευθυνόμενος στον Νταουρέν Κουρουγκλίεβ, τόνισε πως «είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η απόκτηση του ελληνικού διαβατηρίου, αίτημα που είχε υποβληθεί από την Ομοσπονδία,  είναι θέμα λίγων ωρών» και συνέχισε: «έτσι, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει και να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, κάτι που είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει και η Μαρία μας, με τα συνολικά 11 μετάλλια (τρία Παγκόσμια και οκτώ Ευρωπαϊκά)».

Ο Νταουρέλ, ευχαρίστησε θερμά τον υπουργό για τις ενέργειές του και του δώρισε ένα παραδοσιακό μαχαίρι από τη γενέτειρά του.

Τους πρωταθλητές συνόδευαν ο Δημήτρης Τραμπάκουλας (αναπληρωτής πρόεδρος ΕΟΠ), ο Γιώργος Λαβασίδης (γενικός γραμματέας), ο Κώστας Θάνος (μέλος τεχνικής επιτροπής) και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές, Χρήστος Ξενίδης και Μοησέν Παριγέι.