Το κακό είναι το προϊόν της ικανότητας του ανθρώπου να κάνει αφηρημένο αυτό που είναι συγκεκριμένο. Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος φιλόσοφος

«Αυλαία» με ήττα και έκτη θέση για την εθνική

10 Ιουλίου, 2024

    Με ήττα ολοκλήρωσε η εθνική υδατοσφαίρισης εφήβων τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπουένος Αϊρες. Το συγκρότημα του Ηλία Μαχαίρα έχασε 15-11 από την Ισπανία και περιορίστηκε στην έκτη θέση της τελικής κατάταξης, ένα χρόνο αφότου η ομάδα αυτή (με την ίδια σύνθεση πάνω-κάτω) αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Το ματς με τους Ιβηρες κρίθηκε ουσιαστικά στην αποβολή για βιαιοπραγία του Σπύρου Λυκούδη, 2΄23΄΄ πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, κι ενώ το σκορ ήταν 8-7. Στο τετράλεπτο που έπαιξε με παίκτη λιγότερο, η ελληνική ομάδα δέχθηκε σερί 5-0 και δεν είχε περιθώριο επιστροφής.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 6-2, 4-4

Η σύνθεση της εθνικής: Μαυροβουνιώτης, Λυκούδης 2, Κόκκινος 4, Καρατζάς 2, Μπετχαβάς, Λασκαρίδης 3, Ζερβουδάκης, Μητράκης, Ζαχόπουλος, Σιαμάς, Μπέλεσης, Μαραγκουδάκης, Κρατημένος.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ουγγαρία, που νίκησε στον τελικό τη Σερβία με 12-10. Το Μαυροβούνιο πήρε την τρίτη θέση, επικρατώντας 12-11 της Ιταλίας.