Η ίδια η απελπισία, αν συνεχιστεί για πολύ καιρό, μπορεί να γίνει ένα είδος καταφυγίου όπου μπορεί κανείς να βολευτεί και να αισθάνεται άνετα. Charles-Augustin Sainte-Beuve, 1804-1869, Γάλλος κριτικός

Αθωώθηκε ο Χόρνερ, θα παραμείνει επικεφαλής της Red Bull

28 Φεβρουαρίου, 2024

Ο Κρίστιαν Χόρνερ θα παραμείνει στη θέση του επικεφαλής της -πρωταθλήτριας κατασκευαστών στη Φόρμουλα Ένα- Red Bull, αφού απαλλάχθηκε σήμερα (28/2) από τις καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά προς γυναίκα υπάλληλο, όπως ανακοίνωσε η αυστριακή εταιρεία. Η εταιρεία ενεργειακών ποτών εξέδωσε δήλωση μετά την ολοκλήρωση της ανεξάρτητης έρευνας και ενόψει του σαββατιάτικου (2/3) γκραν πρι του Μπαχρέιν, με το οποίο «ανοίγει η αυλαία» της νέας σεζόν.

«Η ανεξάρτητη έρευνα για τις καταγγελίες που διατυπώθηκαν εναντίον του κ. Χόρνερ ολοκληρώθηκε και η Red Bull μπορεί να επιβεβαιώσει ότι οι καταγγελίες έχουν απορριφθεί» ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου της Red Bull σε δήλωσή του και συμπλήρωσε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η καταγγέλλουσα έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση. Η Red Bull είναι πεπεισμένη ότι η έρευνα ήταν δίκαιη, αυστηρή και αμερόληπτη».

Από την πλευρά της, η Red Bull ανέφερε ότι «η έκθεση της έρευνας είναι εμπιστευτική και περιέχει τις ιδιωτικές πληροφορίες των μερών και τρίτων που βοήθησαν στην έρευνα και ως εκ τούτου δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχόλια από σεβασμό προς όλους τους ενδιαφερόμενους» και κατέληξε: «Η Red Bull θα συνεχίσει την προσπάθεια για να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα στο χώρο εργασίας».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ