Εκατομμύρια είχαν δει το μήλο να πέφτει, αλλά μόνο ο Νεύτων ρώτησε γιατί. Bernard Baruch, 1870-1965, Αμερικανός επιχειρηματίας & πολιτικός

Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στο νησί της Αίγινας – Ν. Χαρδαλιάς: Υποχρέωσή μας να μην μένει κανείς μόνος

1 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώθηκε η προσωρινή επισκευή του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης της Αίγινας και όπως πιστοποίησαν οι σχετικοί έλεγχοι που έγιναν από τον Δήμο, το νερό το νησιού είναι πλέον πόσιμο.

 

«Οι υποσχέσεις μας δεν μένουν ποτέ στα χαρτιά. Συρρικνώσαμε τον χρόνο και προχωρήσαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα» ανέφερε σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς και σημείωσε: «Με ταχύτητα και αλληλεγγύη. Στην πράξη και όχι στα λόγια. Και σήμερα, το νερό ξανατρέχει στα σπίτια των κατοίκων της Αίγινας με ασφάλεια. Όπως ακριβώς δεσμευτήκαμε στους συμπολίτες μας».

 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανέβασε μάλιστα και ένα βίντεο διάρκειας 1,5 λεπτού, στο οποίο παρουσιάζεται όλο το χρονικό από την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς στην Εισαγγελία Πειραιά στις 2 Φεβρουαρίου, μετά τη ζημιά στον αγωγό, γεγονός που «ξεκλείδωσε» όλες τις σχετικές διαδικασίες και ανέδειξε τα αλλεπάλληλα προβλήματα στην υδροδότηση του νησιού.

 

«Υποχρέωσή μας κανείς να μη μένει μόνος. Καμία περιοχή της Αττικής δεν θα μείνει χωρίς τη δική μας μέριμνα. Όποιος και εάν είναι απέναντί μας», υπογράμμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ανάρτησή του.

 

Το βίντεο του περιφερειάρχη Αττικής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης https://www.facebook.com/share/v/n99GdyXiAppPUf22/mibextid=WC7FNe