Μερικές φορές σκέφτομαι ότι είμαστε μόνοι μας στο Σύμπαν και άλλες ότι δεν είμαστε. Σε κάθε περίπτωση, η ιδέα είναι συγκλονιστική. - Arthur Clarke, 1917-2008, Βρετανός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας

Απάντησε αρνητικά ο Λοπετέγκι στην Αλ Ιτιχάντ, επαφές με Περέιρα

15 Νοεμβρίου, 2023

Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ιτιχάντ, ανακοίνωσε, στις αρχές του μήνα, τη λύση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, μετά από μία σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Ο βοηθός προπονητής Χασάν Χαλίφα αναλάβει καθήκοντα ως προσωρινός προπονητής, εν αναμονή του αντικαταστάτη του Νούνο. 
Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο 57χρονος Βάσκος τεχνικός, Γιουλέν Λοπετέγκι, ενώ είχε αρχικά είχε συμφωνήσει για να πάρει τη θέση του Σάντο στον πάγκο της ομάδας, τελικά απάντησε αρνητικά, καθώς θέλει να δουλέψει στην Premier League, έστω και αν η πρώτη του θητεία στη Γουλβς δεν είχε το αποτέλεσμα που επιθυμούσε. 
Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως μετά την άρνηση του Λοπετέγκι η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, στην οποία αγωνίζονται οι Μπενζεμά, Ν’ Γκολό Καντέ και Φαμπίνιο, έχει στραφεί στην περίπτωση του Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, πέρασε από συνέντευξη με τη διοίκηση και είναι στη λίστα της Αλ Ιτιχάντ.